si unu

201 readeri in feedburner azi.

si inca un fel de record personal: peste 775 cititori de pe iPhone pe luna iunie, pina acum. cu vo 15 mai mult decit in toata luna mai.

luna iunie a mai adus si postul cu cele mai multe comentarii pe boio.ro in numai 2 ore: peste 120 de raspunsuri la sesiunea de live blogging despre lansarea iPhone 3G.

iti multumesc ca esti alaturi de boio.ro in fiecare zi.

btw, daca 200 de oameni citesc in fiecare zi boio.ro numai prin feed-readerul lor preferat inseamna ca si tu poti sa te abonezi la FEED.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*