tonul a fost dat

cristi roman face o miscare neasteptata. el renunta de buna-voie la categorisirea de blog pt papabun in favoarea uneia de site de lifestyle.

a facut asta prin inscrierea in categoia lifestyle din trafic.ro

apar 2 avantaje mari: in primul rind categoria lifestyle are mult mai putine site-uri inscrise si din cauza asta cele care apar acolo urca mai repede in clasament. apoi, poti oricind sa gasesti publicitate mai multa daca nu esti considerat numai blog.

ce nu-mi place la papabun este design-ul. tema este mult prea comuna si nu avantajeaza deloc continutul. in plus hostingul pe blogspot nu e profi. un domeniu .ro nu ar costa atit de mult si iti da credibilitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. mersi de post, adrian.
    si eu urasc designul de pe papabun, crede-ma.
    am doua domenii .ro culinare cumparate, DE 4 LUNI, dar n-am timp/oameni care sa ma ajute sa le pun in functiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*