cum castigi alegerile: free wireless internet

chestia asta cred ca ar merge si la noi: un congresman american vrea sa se dea bine pe linga alegatori venind cu o idee de lege. omu promite internet wireless moca la tot poporu.

jucaria va fi “ad-supported” si va fi facuta pe banii diferitelor companii care vor reclama mai tarziu si pe ai guvernului. adik ai statului. adik… ai poporului, nu?

anyway, eu il votez pe ala care imi da internet wireless gratis in toata romania. sau macar in orase. sau macar pe ala care pune la punct infrastructura si face reteaua sa mearga ieftin si bine. hai ca nu e greu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Ideea ar fi mai intai sa faca internetul si apoi sa-l votam… ca degeaba il votam pe ala care doar promite si poi spune ca nu e suficient spatiu liber in aer ca sa mearga netul bine…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*