monk

am avut placerea sa vad ca serialul monk a revenit la nbc. evident sunt episoade noi si baietzii de la nbc ii fac reclama intr-o veselie.

in afara de monk, de tinarul care ii era subordonat si de sefu lui mai avem si citeva peronaje noi. am senzatia ca secretara blonda a disparut din peisaj…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Zi ce episod a fost duminica ca sa-ti zic cat de in urma sunt NBC cu serialul! Deja am pe DVD intreg sezonul 5 si nu’s de ce am impresia ca NBC abia da sezonul 4. Daca zici ca secretara blonda a disparut…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*