cu pianul pe scari

ce a fost mai greu a trecut. boio.ro s-a mutat pe un alt server. acum ar trebui sa fie mai rapid si mai ales sa nu mai cada in timpul unei conferinte de presa Apple.

Stiu ca 6000 pageviews in 2 ore e o cantitate mare de informatie pentru un server de la Hostgator, dar noua mea gazda promite mai multe.

Multumesc lui Valentin pentru mana intinsa si noptile nedormite si lui Ciprian pentru ajutorul acordat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

 1. Pagina se incarca mai repede acum. Inainte dupa ce tastam adresa si dadeam enter mai statea 3-4 secunde ca sa o incarca, acum incarca instantaneu. Felicitari! O zi buna!

 2. Putin spus.
  Sincer incepusem sa ma enerveze chestia asta cu eroare.
  Da’ na…fiecare are limitele lui….si probabil serverul respectiv si le-a atins.
  Nasol de aflat asta pentru server, misto de aflat pentru tine.
  Multa bafta in continuare.

 3. hmm… =))) banuiesc ca nu ai mutat boio.ro la tine acasa :)) intr-un Xserve :D
  Intradevar, se misca muuuuult mai bine.

 4. 6000 de pageviews e la degetul mic pentru HostGator. Cel mai mic deget mic! Problema este cu plugin-urile care o iau razna si genereaza load mare la procesor.

  HostGator este cel mai mare provider de hosting din lume. Cateva citate de pe Google spun: “A good webhostings that are believed to withstand heavy traffic from Digg.com are Dreamhost and HostGator.” sau “A 5-Star host recommended by Webhostmagazine.com” sau “they have not experienced any traffic downturn since 2 years ago”. sau “The best on the web undoubtedly. They offer so many options that are available to you with endless documentation to figure out how to work them. […] I have yet to experience them ‘down’ or even oddly slow at any given time.” sau “it is the first webhosting company I never have any problems with and it’s a reason why I stay with HostGator.”.

  OK, ma opresc aici cu review-urile despre HostGator.

  Mult succes pentru boio.ro pe noul server. :)

 5. @Ciprian: despre fiecare host gasesti un numar egal de comentarii pozitive si negative. Sunt convins ca Google ne spune si lucruri rele despre Hostgator sau despre GoDaddy. Asta nu inseamna ca unii sunt mai buni decit altii. toti au bube in cap si cum nu avem serveru nostru in camara, toti suntem la mana lor. Unii au mai multe toane decit altii.

  Pentru mine conteaza ca atunci cind apare o problema sa primesc intr-un timp scurt o explicatie rezonabila sau o solutie. Nu zic ca acolo nu am primit-o, poate doar a fost o coincidenta faptul ca in momentul cind Apple avea conferinta, boio.ro a cazut.

  Cit despre Hostgator ca fiind cel mai mare provider de hosting din lume… really?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*