Castigatorii primelor tricouri boio.ro

In ultimele saptamani am facut niste concursuri mai deosebite. Cu ajutorul pufosenia.ro am oferit, prin tragere la sorti, tricouri unor experti intr-ale Mac-ului sau iPhone. Cum stiu ca sunt experti? Well, citesc boio.ro si chiar daca nu stiu totul, pot sa invete de aici sau sa gaseasca raspunsurile.

Pina la urma nici eu nu stiu tot, dar ma perfectionez pe zi ce trece, incerc sa-i ajut pe cei care au nevoie si sa public ce este interesant. Anyway, am vrut sa va spun si sa va arat care sunt primii castigatori de tricouri boio.ro.

Primul castigator care a trimis pozele este Ionica. El a ales varianta “Mac Expert”. Apoi am primit de la Norbert si de la Cristian.

In zilele urmatoare vin si pozele de la castigatorii seriei a doua de concurs. Daca nu ai castigat pina acum ai doua variante. Fie mergi pe pufosenia.ro si cumperi un tricou boio.ro, fie astepti pina la urmatoarele concursuri. Da, o sa mai fie!

PS: Astept cu interes si primele fete :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*