Adobe renunta la Flash

In Aprilie 2010 Steve Jobs spunea tuturor ca Flash a fost creat in epoca PC-urilor si ca el nu-si mai are loc in device-urile moderne.

L-au injurat, au facut misto de el si apoi au inteles ca avea dreptate.

Cinci ani si jumatate mai tarziu, insusi Adobe si-a dat seama ca developerii au nevoie sa renunte la Flash pentru a dezvolta aplicatiile de web, in favoare HTML 5 sau a altor tehnologii.

O reactie atat de intarziata nu am mai vazut de la lansarea iPhone pana cand Microsoft a lansat Windows Phone OS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*