criza a luat sfarsit?

timp de aproape un an, fast-food-urile din US s-au mandrit cu produsele de 99 centi. Unele au ajuns pina acolo unde iti dadeau si un sandwich/burger gratis.

guess what? zilele astea au aparut primele reclame care promoveaza produse de 2.99 dolari. mda, cu faze de genul “expect more”, “deluxe cheesburger” samd. important e ca au curaj sa ridice stacheta. din pacate stacheta e ridicata de fast-food. well, intr-o tara a mancatorilor de cheeseburgeri poate ca merge…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*