Cu liftul la plaja

filmul nu era decit un pretext pentru a testa camera video de pe iPhone 3GS. Interesant este cit de repede se duce de pe telefon pe YouTube. Si aici nu poti sa vezi calitatea maxima, pentru ca telefonul il mai comprima putin inainte sa-l incarce pe net.

Apropo, faza cu Liftu la plaja e cit se poate de reala. Am filmat-o azi dimineata in Fort Lauderale, Florida.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. Ce chestie :). De ce sa te calce masina cand mergi la plaja, mai bine cade pasarela cu tine:). Ei bine sa revenim la subiect, cu totii stim ca iPhone-ul 3gs filmeaza foarte bine in pofida faptului ca are camera de doar 3.2 Mpx. Sincer sa fiu si 2g-ul meu cu cycoder filmeaza neasteptat de bine chiar daca are camera de 2 si nu este facut din fabrica cu functia de video record. In schimb am o intrebare pt tine Adrian, gps-ul merge bine? Este accurate? Merge si indoor? Ca am vazut in majoritatea reclamelor (de la apple) ca ar merge si intre 4 pereti. Astept un raspuns. Multumesc!

 2. Nu e chiar Ok filmarea cu iPhone; sa recunoastem ca nu exceleaza in privinta asta; altele sunt calitatile lui.
  Cat despre faza cu liftul la plaja…tare rau, dar la cati bani costa o camera in hotelul ala, cred ca se putea aduce plaja direct in camera :))

 3. Imi place accentul!
  Cat despre calitate, youtube a stricat-o mult. Poate mai mult 3GSul.

  O pasarela din asta am vazut si in romania la o fabrica parasita =)) ducea dintr-o parte in alta a fabricii pe deasupra soselei :)).

 4. @Drey: pentru mine GPS-ul nu e decit o jucarie care ma ajuta sa ma localizeze pt a beneficia de functii avansate in anumite aplicatii. Am un garmin pentru GPS adevarat. Nu l-am testat pe asta atit de mult incit sa-mi dau cu parerea. Dar cind am avut nevoie, a fost OK.

 5. Eiei… ce te mai invidiez. Ce bine e acolo. Chiar acum ma uit pe geam si vad o ninsoare si un ger. Aici sunt -12 grade.
  Oricum, faza cu liftu mareste cu un procentaj infim, ce-i drept, riscul la obezitate. In ritmul asta unde se ajunge?

  @cristi: tare as vrea sa-ti vad “six pack-ul” tau care (cu siguranta) cade peste curea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*