Concurs: MemoBlocks

ti-am zis ieri ca vei mai auzi de Cristian Ivan. Uite ca azi, Codesignum si boio.ro pun la bataie 5 coduri pentru MemoBlocks – o aplicatie care iti testeaza memoria. cu alte cuvinte, poti sa vezi cit de scurta e.

si daca tot e vorba de memoria scurta, codurile vor fi castigate de primii 5 cititori care spun care e postul lor preferat de pe boio.ro, din ultima luna. si de ce.

mda, alta idee nu aveam la ora 12 noaptea…

castigatorii trebuie sa lase o adresa de email valida. este singura metoda prin care vor intra in posesia codurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

16 Comments

 1. postul meu favorit este cel de suport tehnic pt MAC OS X pt ca m-a ajutat in anumite probleme, fiind un incepator in ale marului…:)

 2. Hmm… Postul preferat e “iPod Nano are probleme de design?”. De ce? Pentru ca mi-a demonstrat ca daca o chestie e prea buna ca sa fie adevarata, asa-i.
  Offtopic: ce rapizi am fost cu raspunsurile, cand e vb de concurs.
  Adresa de mail? Cred ca o stii.

 3. Asteptam de mult sa apara si aplicatii romanesti in appstore,asa ca postul preferat din ultima luna este “http://boio.ro/romania-are-nevoie-de-aplicatii-romanesti-pentru-iphone/”.(sper sa nu apara de 2 ori)

 4. Adriane, iar “filtrezi” posturile mele? Ca am scris si aici (trebuia sa fie postul nr. 3), si pe alt topic si nu îmi regăsesc posturile!
  Aici am întrebat “dacă era vorba de trei (3) aplicaÅ£ii FREE făcute si oferite pe AppStore de aceasta firma si dl. Cristian Ivan, de ce este nevoie acum de aceste coduri?!?”

 5. cel mai bun post si care ma ajutat foarte mult mi se pare “deblocheaza iphone 3g cu firmware 3.0″.Datorita acestul articol nu a mai trebuit sa platesc suma de 100 ron ca sa pot sa am un telefon deblocat. Asa cum ai zis si tu”pentru cei interesati – postul asta a fost publicat la 3 minute dupa aparitia ultrasn0w. Asa se face istorie!” Si pagina de suport technic pt MAC mi-a fost de mare ajutor.Sper ca pe viitor sa publici articole la fel de intresante si ajutatoare.Multumim Boio.ro

 6. @All: Credeam ca era evident ca anumite comentarii sunt in moderare pentru anumite cuvinte. anyway, dupa scoaterea lor din moderare/spam se pot vedea castigatorii.

  primii 5 isi primesc acum codurile pentru MemoBlocks. Multumesc pentru participare, idei si feedback.

  @Felix: MemoBlocks e o aplicatie veche a Codesignum. Cea de a 3-a aplicatie free nu a aparut inca. de fapt nici RoRadio nu a aparut inca. e inca pending pentru AppStore.

  si nu, nu filtrez decit posturile care nu respecta Politica de Comentarii. Cele prinse in moderare de wordpress le scot cu prima ocazie in care ajung la net.

  @Catalin: asta demonstreaza ca stiu sa nu fiu un Apple Fanboy.

 7. Multumesc! Cand bag codul imi zice ca Redeem code is only available for US Store account… ce ar trebui sa fac?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*