iPhone video recorder

asta e o stire pe care o asteptam de mult. din pacate nu vine de la apple ci de la hackeri. dar si asa e ok.

deocamdata nu poti “trage” decit 10 secunde de video si pobleme sunt destule. dar e un inceput.

cel care a inventat jucaria zice ca aplicatia finala va avea capabilitatea sa inregistreze video nelimitat ca durata la cel putin 30 fps. adik la fel ca orice camera video. calitatea va fi probabil limitata de rezolutia camerei de pe iPhone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Nu exista zi in care sa nu scrii ceva de iPhone sau Apple :) Deocamdata, bine macar ca acel pas s-a facut incet incet o sa mai vina persoane cu idei si linii de cod .. si o sa reuseasca :)

  2. @skreach: baietii cauta deja oameni pt un design mai placut al aplicatiei.
    chestia cu iPhone mi-a cam intrat in singe. la fel ca si titlurile “ticluite” pt google. e defect profesional. :P

    si cum am mai zis: imi place sa scriu despre ce imi place si mai ales despre chestiile la care ma pricep bine. iar iPhone este unul dintre lucururile pe care le stiu chiar f bine. (cel putin la partea de info despre el)

  3. iPhone, muza ta de inspiraţie :) baftă tuturor celor ce dezvoltă aplicaţii pt el. Uite aşa iese şi un lucru bun şi ceva material pentru tine :)

  4. E o chestie destul de interesanta, am citit foarte mult despre acest telefon, si despre ce vor cei de la Apple sa faca cu el , sa il dezvolte , asa ca si-au luat masurile de precautie “ hackeri“ pt a ajusta soft-ul , si grafica…astea toate in noul model IPhone 2.0 , eu mai astept , nu ma arunc de acum…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*