crazy paradise – vara 2008

vrei sa stii cum va arata vara 2008 la mare? priveste filmul de mai jos :P

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Da super filmu` eu pe 3 Ianuarie am stat cam 1 ora sa imi fac poteca sa ies cu masina pe Aurel Vlaicu noroc ca parcasem in spatele blocului pentru ca cei care au lasat masinile in parcare abia astazi au reusit sa le scoata.

    Faza tare este ca astazi in intersectie la Tomis 3 un militian facea procese verbale masinilior ramase inzapezite.

    Ii sugeram sa treaca si pe la Palatul Copiilor sa amendeze si tramvaiele parcate pe mijlocul strazii.

  2. Si care-i scopul? Sa arate cat de retardati sunt si ca si un ultimul terminat poate sa faca filme considerate comice de tot cocalarul de rand?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*