primul virus pt iPhone

nu e virus in adevaratu sens al cuvintuui ci a fost descris ca “malware”. ideea e ca nu e de bine. nu se ia din aer, asa oricum ci trebuie sa lucrezi putin ca sa-l iei.

baietzii au exploatat dorinta omului de a gasi un unlock pt 1.1.2 si de a face upgrade la viitorul firmware 1.1.3 asa ca au scos un “1.1.3 prep”.

el apare ca si software oferit pe o sursa de installer si descrierea spune ca te ajuta sa nu-ti blochezi telefonul daca face upgrade accidental la 1.1.3. ba chiar ca e un program foarte recomandat!.

asa ca aveti mare grija si nu instalati nici un “1.1.3 prep” mai ales daca vine din sursa “jmco”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ooo da a a trecut ceva timp pana sa apara primul virus pentru acest telefon. Ma asteptam sa iasa mai repede… la cata popularitate are!

1 Trackback / Pingback

  1. virusul de iPhone facut de un pusti de 11 ani | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*