video recorder pt iPhone

vad ca se inmultesc aplicatiile care ne ofera posibilitatea sa inregistram video cu iPhone.

problema e ca baietzii sunt constienti ca apple nu va face asa ceva in curind si nu iti dau decit un demo. pt restu…platesti. calitatea e slabutza iar demo-ul e de numai 5 secunde de video cu sunet. dar poate uneori e folositor…

aici ai o mostra de video. mai jos ai un tutorial care iti arata cum sa pui aplicatia asta pe iPhone. 

ca sa ai video recorder pe iPhone tau: mergi la Installer -> Sources ->edit -> add

si in fereastra aia mica scrii: “http://www.polarbearfarm.com/repo/” (fara ghilimele, evident). apoi apesi Done si refresh.

cauti apoi in multimedia programelul numit “ShowTime”. si il folosesti.

daca vrei sa copiezi filmele pe pc le gasesti in “/var/root/Media/PBFVideo” prin ssh. nu mai e nevoie sa zic ca iPhone-ul trebuie sa fie deblocat, nu?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

 1. un crack sau licence key pentru programul asta…. Ca parca n-as dona nimic la americani

 2. salut ..am un Iphone versiunea 2.2 si ce crezi eu filmez de cat am memoriiee cu aplicatia gratuita din cyndia cycorder
  incercatii nu o sa va para rau…..Merit o bere Biologule:))

 3. okScuza-ma ptr greseala…dar oricum sa stii ca si eu urmaresc de ceva timp blog acesta si e destul de fuctional

 4. nu stii exista vreo aplicatie pentru video recording lansata in itunes sau sa apara candva ? acum cu 3.0 lansat fac jailbreak la iphone doar pentru cycorder…ca in rest imi ofera tot ce am nevoie…

 5. Am un iPhone 3g 8Gb initial codat in O2. A functionat perfect cu produsele de la Dev team. La ver.3.1.2 l-am decodat cu blackra1n. A fost ok dar dupa cca. 3 luni n-a mai functionat wifi. Nu gaseste nici-o retea.Am facut upgrade la 3.1.3 desi stiam ca nu exista soft pentru deblocare dar fara succes. Reset retea,restore,tot tacimul dar degeaba. Acum l-am dus la os 4.0, decodat cu ultrasn0w ,e ok dar tot fara wifi. Si sti ce e un iPhone fara wifi. Daca exista vreo solutie… Multumesc
  PS Cycorder nu functioneaza pe os4 ?

 6. Buna ziua, am un iphone 3g, versiune 4.0.1 il conectez la itunes si cand isi face sync in sterge aplicatiile care nu sunt gratuite si care le-am luat din installous, nu am router wireles acasa. Domnu Adrian ma poti ajuta cum trebue sa fac setarile de la telefon sau de la itunes?

  Va multumesc anticipat!

1 Trackback / Pingback

 1. iPhone Romania - suport tehnic | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*