cotidianul.ro – mort la nastere

nici nu s-a lansat bine cotidianul.ro cu noua fatza ca a si cazut. deh… pretul succesului.

mie imi zice:

SELECT * FROM article_medias WHERE article_id = ORDER BY position asc
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ‘ORDER BY position asc’ at line 3/index.php

sa mai zic ca daca o pagina nu e goala de tot, baietzii o vor umple cu aceleasi articole de vo 2-3 ori?… ca avem site nou. dar echipa si stirile sunt aceleasi. si pe alocuri la fel de ne-updatate de 6 zile…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*