phishing cu western union

nu le-am folosit niciodata serviciile, dar m-am trezit cu un mail de la ei. mi se dadea un link unde sa-mi bag adresa de mail, paroa si alte date ale contului.

evident phishing. prost facuta pagina, cu nici un link activ. dar sunt destui care pun botu…

problema mai mare e ca site-ul oficial western union nu are nevoie sa stie de astfel de atacuri. am incercat sa le trimit o notificare si pe ei ii durea ca mesajul de la mine continea caractere altele decit cifre si litere…

update: mailul vine din franta. sau cel putin pe acolo e rutat…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*