copy/paste si gps-ul adevarat vin pe iPhone

cindva in viitorul mai apropiat sau mai indepartat…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Salve Adrian,
  Sa stii ca am urmarit cu interes evolutia noului Iphone 3G. De la zvonurile de dinainte de lansare pina in prezent. De formatie si eu sunt tot jurnalist si m-a surprins ca toata lumea a cazut in plasa marketing-ului ieftin de la Apple cu pretul de “numai” 199$. Dar vad ca nu se prea bate moneda pe conditiile prin care poti sa iti iei un aparat deci pe costurile adiacente.
  Eu am Iphone clasic si nu ma grabesc sa mi-l schimb. Cu programele care exista pina acum pot spune ca imi fac treaba cu el foarte bine. Moftul cu 3G chiar nu ma extaziaza (daca vreau net am la serviciu si acasa wifi) iar cu GPS aud ca nu e chiar GPS. Deci ce este asa nou???
  Am vazut zilele trecute o lista facuta de PCWorld cu ce lispuri are in continuare Iphone si sincer am fost surprins sa vad ca Apple nu a avut putin interes fata de feedback-urile venite de la utilizatori. Las lista mai jos la care cred ca se pot adauga multe alte functii de un minimum bun-simt pentru un telefon care se vrea smartphone sau business:
  1. Multimedia Messaging Service (MMS)
  2. Stereo Bluetooth/A2DP support
  3. Selecting, editing, copying, and pasting text
  4. Horizontal keyboard for e-mail and notes
  5. Improved predictive text (or the ability to turn it off)
  6. Integrated IM application
  7. Flash support
  8. A better camera and a camcorder
  9. Unified e-mail inbox
  10. Voice dialing and voice memos


  Eu eram multumit daca pastrau pretul vechi si faceau din noul telefon un device complet.

  Numai bine
  Dan P.

 2. ceau. am si eu o intrebare, GPS-ul din iphone 3G functioneaza pe Google maps. aia inseamna ca trebuie sa ai si Wi-Fi sau 3G o retea mobila pentru Google Maps. Care bineinteles costa. deci GPS-ul cum ar fi e pe bani ? Sau poate fi folosit si fara Wi-Fi, 3G, EDGE… ? nu prea as crede.

 3. @adrian:
  Sunt convins ca se pot face printr-un update de firmware. Dar nu vezi ca nu au fost interesati sa o faca o data cu lansarea versiunii Iphone 3g? Crezi ca nu stiau despre cerintele de pe piata? Numai ca nu i-a interesat… Sau se tem ca o data cu toate aceste functii adaugate, terminalul sa devina putin cam “greoi” pentru greoii de americani???

  In ceea ce priveste “unified email inbox” asa am preluat lista de la PCWorld. Dar banuiesc ca se refera la aparitia unui singur inbox pentru toate conturile de mail. Asa cum este la WindowsMail de exemplu. Ceea ce nu ar fi rau…

  As mai face si unele comentarii referitoare la comparatia pe care a facut-o Steve Jobs intre Iphone si “Smartphone” la lansarea Iphone Clasic. Dar as umple pagini si mi-e teama ca nu prea e loc… ;)

 4. @dan p: articolul la care am pus link in postul de mai sus exact asta spune: apple are anumite prioritati. asa au considerat ei ca e important. pare-se ca userii nu sunt de aceeasi parere, dar lor nu prea le pasa…

  povestea cu unified inbox nu ma tenteaza. ar fi un “big mess”. in plus ca sa raspunzi la un mail tre sa selectezi semnatura si contul de pe care dai reply… e mai mare bataie de cap.

  prefer sa le am pe toate orgnizate. si in plus, din orice gmail poti sa dai forward automat la mail asa ca asta nu ar fi o problema…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*