Converse – translatorul de buzunar

Aplicatii care folosesc traducerile automate de pe Google Translate mai exista in AppStore, dar Converse a ales o metoda tare ingenioasa. Cu atit mai mult cu cit poti sa porti o discutie fata in fata cu o persoana care vorbeste o limba total straina. Nu ai nevoie decit de un iPad sau un iPhone.

Converse are o tastatura dubla si traduce instantaneu discutia intr-una din cele 50 limbi alese de cei doi useri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Va rog spuneti-mi o aplicatie (OK) din Appstore (pt. iphone) care sa foloseasca google translate, dar OFFLINE – daca exista. Adica sa nu trebuiasca sa am acces la internet ca sa o folosesc.

  2. @Vlad: din cite stiu eu nu exista niciuna care sa mearga in offline cu google translate. dar exista app care sa faca acelasi lucru si chiar mai mult pe anumite expresii. acelea insa, costa destul de mult.

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Converse – translatorul de buzunar | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*