De ce m-as intoarce la laptop?

ClamCase va fi lansata in toamna. Arata bine, dar de ce mi-as lua o carcasa de iPad cu tastatura ca sa-l transform intr-un laptop? Nu de asta am fugit in prima faza?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. da…dar trebuie sa recunosti ca e super ideea ! daca ar introduce pe acolo si niste porturi usb…si daca ar fii si un pret cat de cat decent, cred ca multi vor achizitiona acest produs…

  2. cand o sa reusesc sa vad si eu filmul, poate o sa si comentez la subiect, momentan cica ciuva nu i-a convenit si la sters.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*