Amazon Cloud Player si Amazon Cloud Drive

Am fost un fan Amazon pentru partea de Shopping si mi-a placut faptul ca pot sa-mi fac back-up in siguranta pentru blog pe Amazon S3, dar serviciile lor devin din ce in ce mai interesanta. Ultimele doua jucarii, lansate in urma cu doar citeva minute chiar merita tot interesul.

Amazon Cloud Drive este exact ceea ce ii zice numele: ai un spatiu al tau pe net. Primii 5GB sunt gratis. Dar daca mai si cumperi un album MP3 de la ei primesti pina la 20GB pentru un an.

Amazon Cloud Drive este un fel de Dropbox caruia ii lipsesc aplicatiile si utilizarile multiple. Cu toate acestea, Amazon pune la bataie si un alt serviciu interesant – Cloud Player. Acolo poti sa iti uploadezi toata muzica din computer si ai acces la ea, de oriunde, prin streaming. Poti sa intri pe el de pe orice browser, indiferent ca esti pe Mac sau PC, iar daca ai un telefon cu Android OS exista deja o aplicatie.

Amazon spune ca daca preferi sa cumperi muzica de la ei, tot ce iei de acum inainte se duce si in Cloud Player-ul tau, asa ca nici nu ai nevoie sa o re-uploadezi pe serverele lor.

Exista si o veste proasta. Amazon Player ruleaza pe Adobe Air. Si cum eu am evitat ani de zile sa instalez jucaria aia de la Adobe, nu o voi face acum. In plus, daca ai un iPhone sau iPad Amazon nu te lasa sa asculti muzica.

update: Ionut Staicu imi spune ca serviciul merge doar in US. Hmm…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Atâto doar că:

    It appears that you are attempting to use Amazon Cloud Player from outside the U.S. This service is intended for U.S. customers only.

    :)

  2. Mie imi merg ambele.
    :))) Dovada, dovada:
    Oricum, ca solutie globala de cloud storage / share, prefer dropbox.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*