Concursul de 1 August

Postul asta era programat sa intre pe boio.ro la ora 3:45 AM – atunci cind m-am nascut eu. Din motive tehnice, el intra cu 20 minute mai tarziu.

Asadar, fac cinste cu promo-coduri de ziua mea. Tot ce ai de facut este sa dai redeem la codurile de mai jos. Cine le ia primul, ala beneficiaza de ele. Frumos ar fi sa iei numai ce ai nevoie, dar nu pot sa impiedic lumea sa-si faca de cap. Tot ce pot sa-ti cer este ca atunci cind ai folosit un cod sa lasi doua vorbe mai jos ca sa nu mai incerce si altcineva.

Codurile au fost oferite castigatorilor de pe boio.ro si cum ei nu le-au revendicat pina acum, riscam sa le las sa expire. Poate ca tu ai nevoie de ele.

Toast Shooter:

HTFKAFWJJJPR

AH3H6NWAHJM7

FJW7P6ETHE4E

33LTR39R6APA

HTX4H9EX374H

PXA7EJYJTYTK

iLearnWords:

J3X3Y9HJKMF9

Stiri Romania:

3TMYXT3X4KFT

34XL3TNP6AE9

KFHHM4L6JHR9

XNWAATJ4K4WR

Download Meter:

F9TMEWRFHKKK

J9NEFXLNWYJT

MiniDraw HD:

AFL4TKM4K4ML

KHX6M7PJX3RP

37WEX6RXYTHX

YE7946494MNH

iTraceur:

LMWPNA7ETXFH

Ultimate Phone Specs:

LA496TAH67KT

Romanian Poems:

NEWE7NLYJM7Y

3TK9FLL39WE3

Multumesc tuturor celor care mi-au trimis emailuri, tweet-uri si mesaje. Unul dintre cele mai bune cadouri, pe care le primesc in fiecare zi este faptul ca reveniti pe boio.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

 1. LA MULTI ANI Adrian !!! Iti doresc multa sanatate, fericire si toate cele bune !!! ma oftic pt. ca n-am apucat si eu un cod de "Stiri Romania" :( aia era cea mai tare aplicatie de aici :|

 2. La multi ani Adrian !
  Am si eu o intrebare. Cum se poate folosi un cod ?inând cont c? app trebuie luata din app store ???

 3. La multi ani Adrian. Sa ai parte numai de bine ! Codul pentru care as dori eu sa aplic e F9TMEWRFHKKK ( Download Meter)

 4. La Multi Ani!Sanatate si fericire.Eu in dimineata asta m-am trezit cam tarziu…asa ca nu am apucat sa iau niciun cod…

 5. La multi ani, Adrian! Te-am asezat inca de la lansarea boio.ro in periplul meu zilnic informativ si iti urez sa ramai in topul preferintelor cat mai multor vizitatori.

 6. sal adi
  LMA again
  nust cum functioneaza faza cu codurile dar vreau si eu unul Download Meter(J9NEFXLNWYJT) si unul Toast Shooter(33LTR39R6APA)
  Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*