Concurs: Pocket Elves – tine-ti copilul ocupat

update: Castigatorii si-au primit codurile prin intermediul unui DM pe Twitter.

Indiferent ca acel “copil” esti tu sau baiatul si fetita ta, boio.ro iti da ocazia sa pierzi timpul torturind niste spiridusi.

Developerul spune ca jocul este inspirat din celebrele Pocket God sau Pocket Devil. Ai la dispozitie doua sezoane diferite: iarna in care Mos Craciun este seful Spiridusilor si primavara in care personajele trebuie sa adune cadouri pentru iepurasul de Pasti.

Pocket Elves este acum disponibil in AppStore pentru 1 dolar. Dar tu poti sa-l castigi printr-un simplu Tweet cu textul “Castiga Pocket Elves pentru iPhone pe boio.ro http://tinyurl.com/32vk2wa @boioglu”.

Primele 3 tweet-uri primesc un cod pentru Pocket Elves. Lasa un comentariu mai jos cu linkul tweet-ului ca sa te gasesc mai usor si nu uita ca trebuie sa urmezi @boioglu pe twitter. Promo-codurile sunt trimise prin DM.

Video de mai jos e doar un scurt preview pentru Pocket Elves.

RetroStyleGames, compania care a lansat Pocket Elves are acum in AppStore si un alt joculet care este Free pentru citeva zile. Bumble Mash te pune sa spargi niste bile inainte ca acestea sa umple ecranul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*