Noul Mac Mini

Apple lanseaza produse si fara sa puna nimeni mana pe ele in avans. Iar cind asta se intimpla intr-o zi de marti, cind nimeni nu se asteapta e si mai bine. Astazi avem un Mac Mini redesenat de la zero care aduce citeva noutati excelente: printre ele se numara si un port HDMI.

Noul Mac Mini are carcasa de aluminiu si partea de jos poate fi scoasa pentru acces la RAM. In plus e mai lat si mai plat decit vechiul computer similar. Apple a inteles in sfarsit ca un AppleTV in varianta lui actuala nu prea mai e de interes asa ca ne propune Mac Mini pe post de Media Center si computer all-in-one.

Mac Mini a iesit in doua variante (699 si 999 dolari). Cel mai ieftin are procesor Intel de 2.4 GHz Intel Core 2 Duo, 2GB RAm, HDD de 320 GB, 4 USB-uri, SD card Slot, FireWire 800, HDMI, Mini Display Port, Speaker incorporat, mufe pentru audio in/out, Wireless N si Bluetooth si unitate optica.

Varianta mai scumpa vine de fapt cu Snow Leopard Server si in loc de unitate optica are 2 HDD-uri de 500 GB.

SIncer sa fiu intr-un an si jumtatate de cind am laptopul nu am avut nevoie decit de vo 2 ori de unitatea optica. Asa ca as alege mai degraba un Mac Mini cu 2 HDD interne de 500 GB. Asta are si procesorul mai puternic si 4GB RAM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

 1. Unitate optica incet incet o sa dispara. De aproape jumatate de an de cand mi-am cumparat PC ul am folosit unitatea optica de maxim 5 ori.

 2. am si folosesc mac mini dar modelul de acum 3 ani,nici pana azi nu m-a dezamagit si nu regret ca l-am achizitionat!,dar l-as vinde ptr modelul 2010:D…care se baga apropo ?:))

 3. Procesor 1,66 GHz Intel Core Duo
  Memorie 1GB 667MHz DDR2 SDRAM
  HDD 120 GB
  Video Intel GMA 950
  ….si restu poate mai vb pe un mess ceva sau altfel…vedem

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*