Noul Mac Mini

Apple lanseaza produse si fara sa puna nimeni mana pe ele in avans. Iar cind asta se intimpla intr-o zi de marti, cind nimeni nu se asteapta e si mai bine. Astazi avem un Mac Mini redesenat de la zero care aduce citeva noutati excelente: printre ele se numara si un port HDMI.

Noul Mac Mini are carcasa de aluminiu si partea de jos poate fi scoasa pentru acces la RAM. In plus e mai lat si mai plat decit vechiul computer similar. Apple a inteles in sfarsit ca un AppleTV in varianta lui actuala nu prea mai e de interes asa ca ne propune Mac Mini pe post de Media Center si computer all-in-one.

Mac Mini a iesit in doua variante (699 si 999 dolari). Cel mai ieftin are procesor Intel de 2.4 GHz Intel Core 2 Duo, 2GB RAm, HDD de 320 GB, 4 USB-uri, SD card Slot, FireWire 800, HDMI, Mini Display Port, Speaker incorporat, mufe pentru audio in/out, Wireless N si Bluetooth si unitate optica.

Varianta mai scumpa vine de fapt cu Snow Leopard Server si in loc de unitate optica are 2 HDD-uri de 500 GB.

SIncer sa fiu intr-un an si jumtatate de cind am laptopul nu am avut nevoie decit de vo 2 ori de unitatea optica. Asa ca as alege mai degraba un Mac Mini cu 2 HDD interne de 500 GB. Asta are si procesorul mai puternic si 4GB RAM.

4 Comments

 1. Unitate optica incet incet o sa dispara. De aproape jumatate de an de cand mi-am cumparat PC ul am folosit unitatea optica de maxim 5 ori.

 2. am si folosesc mac mini dar modelul de acum 3 ani,nici pana azi nu m-a dezamagit si nu regret ca l-am achizitionat!,dar l-as vinde ptr modelul 2010:D…care se baga apropo ?:))

 3. Procesor 1,66 GHz Intel Core Duo
  Memorie 1GB 667MHz DDR2 SDRAM
  HDD 120 GB
  Video Intel GMA 950
  ….si restu poate mai vb pe un mess ceva sau altfel…vedem

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*