Google Sync pentru iPhone

stiu ca unii dintre voi isi doreau o jucarie de genul asta de mult. de azi poti sa iti sincronizezi contactele si calendarul de pe iPhone direct cu Gmail. pasii sunt usor de urmat si cit se poate de oficiali (nu e nevoie de jailbreak sau alte aplicatii). La final te alegi cu un back-up pe serverul google la care poti sa apelezi in orice moment esti conectat la net.

In plus, daca ai si alte telefoane mobile (si vrei sa ai aceleasi contacte) sau vrei sa-ti vezi contactele direct in Gmail – ai si aceasta posibilitate.

trebuie sa stii ca in timpul sincronizarii cu Gmail, toate contactele tale vor fi inlocuite cu cele din Contacts de pe serverul Google, asa ca trebuie sa le faci un back-up mai intai.

Google Sync aduce:

   * Get Google Calendar events on your device

   * View multiple Calendars in different colors

   * Synchronize your Contacts with Google

   * Have changes pushed directly to your phone

urmeaza pasii si totul va merge de la sine:

1. back-up your data

2. set up your iPhone

3. Informatii despre optiunile pe care le ai .

update: avem si un video care explica jucaria…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Eu folosesc de vreo 8 luni serviciile grautite ale http://www.nuevasync.com pentru sincronizarea Google Calendar cu iPhone-ul (stie si contacts). E free si foarte util.

    Caut doar o aplicatie care sa imi afiseze calendarul pe ecranul blocat (am folosit una din Cydia, nu ii mai retin numele, dar nu era free si mi se parea complicat procesul de plata).

  2. Atentie insa ! La sincronizare si in lucru, Google contacts nu recunoaste etichetele personalizate care le faci in iphone, la contacte. De fapt o data sincronizat, nici numai poti sa faci personalizari.

  3. Mie nu imi functioneaza cum trebuie. Isi sincronizeaza doar o parte din contacte si unele fara anumite numere de telefon, desi am verificat in google contacts si sunt afisate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*