concurs de hackerit

cele 3 mari sisteme de operare ale momentului (mda, suna ca naiba expresia): vista, leopard si niste os bazate pe linux vor fi luate la puricat de hackeri.

anul trecut premiul cel mare a fost de 10 mii dolari si un macBook Pro. anul asta se pun la bataie deocamdata citeva laptopuri. organizatorii cauta si un sponsor care sa ofere premii in bani.

ideea e simpla: se cauta oemni care sa gaseaca “gauri” in cele 3 sisteme de operare. jucaria este in primul rind benefica celor care au dezvoltat sistemele de operare pentru ca in felul asta afla care le sunt problemele si pot incerca sa le rezolve.

chiar daca e greu de crezut, anul trecut sistemul de operare hackerit a fost Mac.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*