Snow Leopard in imagini

filmele spun totul. le gasesti pe toate AICI

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Chiar daca nu atunce noi ,,features,, :D , aduce foarte multe imbunatatiri interfetei grafice, si multe imbunatatiri de functionalitate, in filmuletele de mai sus se vede doar o mica parte, sunt foarte multe optimizari in acest sens, multe functii noi, multe tweakuri, si asta pana sa ajungem la imbunatatirile de performanta, ,,under the hood,, . Nu stiu de ce parere sunteti voi dar eu unul astept cu sufletul la gura sa pun mana pe Snow Leopard si sunt convins 100% ca o sa merite upgradeul

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*