icoane de iPhone

ma tot gandeam cit de frumos deseneaza unii oameni icoane pt iPhone si cum le integreaza ei atit de bine in interfata jucariei.

e si normal, atunci cind apple le da la liber pe site toate instructiunile. si hackerii abia asteapta sa-si faca si ei o iconitza frumoasa pt aplicatia lor ilegala :P

in alta ordine de idei am intrat in linie dreapta cu cumpararea unui iPhone. daca eram liber zilele astea l-as fi luat deja. asa voi ajunge la apple store abia vineri. pina atunci string intr-un folder special facut in outlook tot ce prind pe rss despre jailbreak sau decodare. pot sa-mi fac blog de iPhone la cite am…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Deja te duci drept spre iPhone blog :) mult succes la cumpărare. Iconiţe frumoase sunt pentru aproape orice.. Trebuie doar să ştii să cauţi..sau să ai răbdare, în cazul meu.

  2. Tricouri cu iPhone au apărut, urmează teme de XP şi o interfaţă grafică pentru linux, numite iGNOME.

  3. Deci, cand va aparea si in Romania, vom putea folosi la Iphone simurile vechi, sau va fi unul in telefon care nu trebuie scos.Sau cei care aratau pe youtube cum se scoate Simu sunt niste tembeli?

  4. Poate acela era card, dar din câte ÅŸtiu simul este universal, deci nu merge numai pe anumite telefoane. Deci … poate nu era vorba de sim.

  5. După câte văd pe la tine pe aici, 100 de dolari sunt 0 faţă de pasiunea ta pentru iPhone :) cum ai zis undeva, te pricepi să scrii despre el, pentru că îţi place.

1 Trackback / Pingback

  1. incepe aventura iPhone | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*