constructii ca-n demolari

se ia o localitate oarecare din judetul constanta. se face cartier nou: fac oamenii lotizari, se cumpara la licitatie, fiecare incepe sa-si construiasca.

primaria investeste banii de pe pamint in amenajari. se aduce curent electric in zona, se pietruiesc drumurile, abia apoi vine apa potabila si incep gaurile pe linga drum. trecem cu vederea amauntele…

se asflteaza drumurile, oamenii se muta in case si primaria incepe sa sparga soselele, gardurile si curtile oamenilor ca sa aduca sistemul de canalizare.

eu stiam ca orice om normal incepe cu tevile de canalizare si dupa aia isi incepe casa… dar la noi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. apropo de asta treci miine pe la intersectia Soveja cu Baba Novac vis a vis de fostul sediul al MTC sa vezi cum lucreaza oamenii lui mazare.

    dupa ce au tasat pietrisul astazi il scoteau sa traga reteaua electrica

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*