Concurs: cine e cel mai rapid/atent cititor boio.ro?

Ce faci cu un promo-code de aplicatie care nu a fost ridicat de catre castigator intr-o saptamana. Il dai celor care merita! Si cine merita mai bine decit un cititor boio.ro care e tot timpul pe aici sau cel putin stie sa profite repede de bunatatile oferite.

Asadar, avem astazi doua coduri-cadou:

– unul pentru Pass Football – TA7XLN69TWHN

– unul pentru roUtil – YRK4Y3FHYH7K

Cine le-a revendicat sa lase un strigat de fericire mai jos, in comentarii. Mai vrei concursuri din astea? Mai facem, poate…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

  1. N-am prins….. desi am intrat imediat ce ai postat….asta e… a fost altu mai rapid…

  2. Pai cat am asteptat sa iau trenuletul in Key West sa ajung la net , am pierdut asa ocazie :(

  3. Sper totusi sa castig un iPad cu noul Joc de Casino castigat de la Boio.ro , am deja 12 milioane de puncte :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*