AC/DC la Bucuresti (Video)

Unul dintre primele clipuri din concertul ACDC la Bucuresti a aparut (unde altundeva decit) pe twitter. Imaginile apartin lui Vlad Petreanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. salve all ! am avut onoarea de a ma numara printre cei care au fost la concert ! doua vorbe am de spus : 1. clar aceste concerte sunt numai pt stadioane si 2…. se cunosc trupele care stiu sa faca show ! demential !

  2. era sa uit : bine este sa ai un iphone crack-uit…….. am filmat aproape 75 % din concert. nu este stralucita nici imaginea nici sonorul……..dar atita timp cat ai o amintire de genul asta imortalizata……. nici nu mai trebuie altceva ! cu stima, stupiddd

  3. Superrr.
    Dar cel mai tare concert vazut de mine vreodata a fost al celor de la Iron Maiden. A fost de-a dreptul incredibil.

  4. daaaa ! Iron Maiden ! de vis ! este trupa mea de suflet ! pacat ca a fost pe un stadion asa de mic….. dar avem parte de o veste pe care nu am crezut ca o voi auzi f curand: Iron Maiden din nou in Romania !! 15 august la Cluj ! sunt ffff fericit !!! deabia astept !!! Bruce ,the best !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*