Concurs – Pass Football

Vine Campionatul Mondial de Fotbal asa ca se inmultesc in AppStore aplicatiile de profil. Pass Football e numai bun pentru pauzele dintre reprize.

Jocul de tip Arcade te pune fata in fata cu o echipa condusa de telefonul tau. Regulile sunt simple – apesi un coleg de echipa pentru a-i pasa sau pe poarta adversarului pentru a trimite mingea in plasa.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru Pass Football. Si de data asta avem 2 reguli simple de urmat:

1. Lansezi pe Twitter sau Facebook mesajul: “Castiga aplicatia Pass Football pe boio.ro http://tinyurl.com/2feoh8 @boioglu”

2. Lasi un comentariu mai jos in care spui cine crezi ca va castiga mondialele. Poti sa alegi orice echipa, eu nu ma pricep la fotbal oricum…

Castigatorii celor 3 coduri – cadou vor fi anuntati pe 15 mai.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*