Concurs: noul roUtil 2.0 e acum in AppStore

roUtil 2.0 a aparut in AppStore la miezul noptii. Aplicatia, rescrisa de la zero, e mult mai grafica acum asa ca userul poate sa gaseasca ceea ce-l intereseaza mult mai repede.

roUtil va fi, doar in weekend, in AppStore la un pret promotional. De luni, pretul creste la 3.99 euro.

Asa cum te-am obisnuit, boio.ro pune la bataie 4 promo – coduri pentru aceasta super aplicatie romaneasca. Trebuie sa parcurgi 3 pasi:

1. Da follow pe twitter la @boioglu si @codesignum

2. trimite un tweet cu mesajul “castiga un cod pentru roUtil pentru iPhone pe boio.ro http://tinyurl.com/35xdq2v @boioglu”

3. lasa mai jos, in comments un link catre tweet-ul tau.

Al 5-lea tweet, al 10-lea si al 15-lea vor castiga. Ultimul cod-cadou va fi ales prin tragere la sorti. Mai multe mesaje – mai multe sanse de castig.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

17 Comments

  1. Nu mai am incredere in Codesignum dupa teapa cu iCronos. Oare sa dau acum 2 euro si ceva, si in aplicatie sa imi apara reclame ? Plus ca am citit ca are bug-uri multe…

  2. Hmmm….eu nu am cont pe twitter…defapt multi nu au….tari rau concursurile astea

  3. install in cydia 'source GUI' din cydia.hackulo.us source, apoi restart si iar install appsync for 3.1 (3.2 e pt ipod) tot din hackulo. Stiu ca nu e locul potrivit dar m-am gandit sa fac si eu o fapta buna, Adi

  4. Twitter ca twitter, dar eu sunt singurul caruia ii face aplicatia crash? Stau 10-20 secunde in ea, fac una alta si dintr-o data BAM. Versiunea anterioara in schimb n-are nici o problema.

  5. @catallin: Asta se intampla, probabil, datorita faptului ca folosesti o versiune ce nu a fost cumparata. Iti garantez ca daca o vei cumpara, problemele dispar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*