Onewheel – un pas mai aproape de hovercraft

Producatorul Onewheel promite ca inveti sa te dai pe jucaria asta intr-un minut. Ideea este super tare si chiar arata bine.

Prețul de pornire de pe Kickstarter este de 1200 dolari și dacă producptorul ajunge la suma de 400.000 dolari promite ca va dezvolta aplicatii pentru iPhone si Android.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*