dev-team joaca hora

doi pasi inainte si unul inapoi.

dar intrebarea este: cu 100 euro deblocarea de la Orange sau cu telefoane gata deblocate (legal) prin alte tari, mai avem nevoie de un unlock pentru 3G. da, sigur, farmecul hackuirii si al semi-legaliatii ramane si ne va ademenii mereu pe unii dintre noi.

da-ti cu parerea in comentarii

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

2 Comments

  1. La Orange sa-l deblochezi trebuie sa-l cumperi la liber, adica nu te poti duce cu orice iPhone sa il dai la deblocat nici macar unul de la ei cumparat pe abonament.

    Din alta tara sa-l iei iesi la taxe tot ca in Romania…

    Nu e simplu sa rulezi un programel si cu asta basta? Vor reusi intr-un final, nu-mi fac nici o problema.

    Apropo, tu de unde ai recomanda achizitionarea unui iPhone alb 3G? Tot caut si nu dau de nimic convenabil. Vodafone italia ar veni 570 euro, dar trebuie sa fii cetatean italian. Alte variante?

  2. varianta mea e sa iei de la Orange. faci un abonament mic si il iei tot in jurul sumei de 500 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*