Met Player

nu este un alt player din miile care sunt pe piata. de data asta avem de a face cu un player de video online in high definition. pun pariu ca nu ghicesti despre ce e vorba? Opera!

stiu, nici pe mine nu m-a tentat. dar cind am vazut ce culori si ce imagine ofera, stai sa te uiti de drag la Met Player. mai ales in full screen

ca sa-l vezi trebuie sa instalezi un mic plug-in de firefox. iar marele avantaj este ca nu are buffering. merge imediat. si merita!

metropolitan opera va transmite 170 de spectacole live si apoi inregistrarile lor tuturor celor interesati.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*