10 Știri care Merită Atenție – 14 octombrie

10 Știri care merită atenție, de la boio.ro
10 Știri care merită atenție, de la boio.ro

Faptul că nu postez în fiecare zi această listă de 10 știri, nu înseamnă că ele nu există. Doar că sunt eu mai selectiv. Și atunci prefer să aștept până se adună 10.

  1. 3 oameni au rămas blocați pe Stația Spațială Internațională – Este vorba de un american, un neamț și un rus. Doar rachetele rusești puteau să-i aducă înapoi. Din fericire, au tot ce le trebuie până în decembrie și există rachete americane și japoneze care le pot aduce altele necesare.
  2. Știai că există un serial Star Trek nou? Și că a ajuns la Sezonul 2? Is it just me, sau faptul că nu mai sunt personajele (actorii) pe care îi cunoșteam face ca noile serii să pară doar copii palide?
  3. Smart Compose de la Google începe să învețe limbi noi – Pe lângă engleză, avem și spaniolă, franceză, portugheză și italiană.
  4. Sezonul 2 din Carpool Karaoke vine pe TV app. Și e și gratis.
  5. O piatră veche de 30 ani s-a dovedit a fi un meteorit foarte valoros – Și eu care țin ușa deschisă cu o piesă de la Dedeman pe care am dat 30 lei.
  6. Moromeții se relansează – Filmul Moromeții, iar în rolul principal este Horațiu Mălăele. Sunt curios să-l văd, dar parcă nu e același lucru.
  7. Cele mai tari competiții de pescuit din toamna asta se întâmplă în Delta Dunării – Evident. Că acolo ai de toate. Merg și eu acolo. Dacă am net bun, poate se lasă și cu un live pe Pagina de Facebook boio.ro.
  8. Pare greu de crezut, dar în 2018, încă mai durează cu anii sau cu lunile să asfaltezi o stradă – Incompetenții sunt cei care se bagă la licitații, le câștigă și apoi nu au oameni, bani și utilaje cu care să facă treaba la timp.
  9. Un program care ajută afacerile românești cu MULȚI bani – Există și niște condiții, dar ele sunt ușor de urmat de oamenii de afaceri care chiar vor să facă treabă și să fie serioși.
  10. Cum să vezi dacă atacul asupra Facebook a afectat și contul tău – Te loghezi în cont, mergi pe pagina asta și vezi ce scrie în partea de jos.

Bonus: roboții știu, mai nou, să facă Parkour.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*