Oare ii concediaza daca nu danseaza?

Stim cu totii ca Microsoft a deschis magazine. Ignoram ca seamana leit cu cele ale Apple. Numai ca intr-un Apple Store nu am vazut niciodata angajatii sa lase treaba si sa inceapa sa danseze.

Si sa nu-mi spui ca povestea asta nu a fost pregatita. Nu cred ca oamenii danseaza asa la unison, fara nici un motiv.

Aaa, sa nu uit: unul dintre criteriile de la Microsoft Store este sa ai peste 95 kg. Ma mai ingras putin si ma pun astia sef de magazin :)

Aproape ca se califica pentru WTF of the Month!

11 Comments

 1. Gizas… this is so lame!!!! Si tocmai cand incepusem sa-mi schimb putin parerea fata de Microsoft odata cu lansarea Win 7

 2. asta e printre primele comentarii care le fac pe blog…PENIBILUL tinde spre infinit…cine stie ce urmeaza in program acum MJ tribute

 3. ‘Aaa, sa nu uit: unul dintre criteriile de la Microsoft Store este sa ai peste 95 kg’…. cred ca au fost influentati de reclama apple “i am a mac, i am a pc”. ( personajul grasut cu ochelari). :)). La Microsoft e fericire mare, toata lumea danseaza, toata lumea se distreaza…loooool.:)

 4. E doar un flashmob putin mai altfel, in sensul ca e alcatuit doar din angajatii de la Microsoft. Chiar mi se pare o idee fun, nu cred ca vreunul dintre clientii dinauntru a fost nemultumit :)

 5. Ok…La inceput am fost socat, dar cred ca poate fi idee buna, in afara de faptul ca angajatii danseaza ca niste…:)) e cam foarte penibil…si vu batutul din palme se califica la spitalul 7+2…
  Daca tot vor sa atraga atentia, sa angajeze o echipa de actori, sa faca ceva chiar interesant, niste dansatori profesionisti, ceva de genu, nu angajatii cu burta =)) Poate o fi fun, dar eu m-as speria daca as vedea asa ceva intr-un magazin =)) :))

  Au ajuns sa copieze si magazinul Apple =)) Ata e hilar, in curand o sa copiese si sigla, sa faca un windows muscat :)) Microsoft Store…=)) mai bine suna Apple Store :D

 6. pt bani, americanii fac orice… doar America e tara capitalismului si cum nu au cu ce sa aduca lumea in magazine, ii pun pe angajati pe post de bufoni… cre ca pt bani ar vinde-o si pe mama lor… oricum is curios daca ar lucra 1 roman in magazinu lor. apropo din cate am vazut pe net asta tinde spre a fii o forma specifica magazinelor microsoft care se deschid, asa ca …emisiunea dansez pt tine are ecou in state :))

 7. Deci the point is?… Adică nah … Dacă niÅŸte oameni bat din palme la unison ca de dansat nu se pune pb înseamnă ca clienÅ£ii or sa cumpere mai multe … Chestii?
  Hmm… Cum se face ca Apple stores nu au nevoie de scenete coregrafii si momente artistice ca sa vândă ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*