Oare ii concediaza daca nu danseaza?

Stim cu totii ca Microsoft a deschis magazine. Ignoram ca seamana leit cu cele ale Apple. Numai ca intr-un Apple Store nu am vazut niciodata angajatii sa lase treaba si sa inceapa sa danseze.

Si sa nu-mi spui ca povestea asta nu a fost pregatita. Nu cred ca oamenii danseaza asa la unison, fara nici un motiv.

Aaa, sa nu uit: unul dintre criteriile de la Microsoft Store este sa ai peste 95 kg. Ma mai ingras putin si ma pun astia sef de magazin :)

Aproape ca se califica pentru WTF of the Month!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. Gizas… this is so lame!!!! Si tocmai cand incepusem sa-mi schimb putin parerea fata de Microsoft odata cu lansarea Win 7

 2. asta e printre primele comentarii care le fac pe blog…PENIBILUL tinde spre infinit…cine stie ce urmeaza in program acum MJ tribute

 3. ‘Aaa, sa nu uit: unul dintre criteriile de la Microsoft Store este sa ai peste 95 kg’…. cred ca au fost influentati de reclama apple “i am a mac, i am a pc”. ( personajul grasut cu ochelari). :)). La Microsoft e fericire mare, toata lumea danseaza, toata lumea se distreaza…loooool.:)

 4. E doar un flashmob putin mai altfel, in sensul ca e alcatuit doar din angajatii de la Microsoft. Chiar mi se pare o idee fun, nu cred ca vreunul dintre clientii dinauntru a fost nemultumit :)

 5. Ok…La inceput am fost socat, dar cred ca poate fi idee buna, in afara de faptul ca angajatii danseaza ca niste…:)) e cam foarte penibil…si vu batutul din palme se califica la spitalul 7+2…
  Daca tot vor sa atraga atentia, sa angajeze o echipa de actori, sa faca ceva chiar interesant, niste dansatori profesionisti, ceva de genu, nu angajatii cu burta =)) Poate o fi fun, dar eu m-as speria daca as vedea asa ceva intr-un magazin =)) :))

  Au ajuns sa copieze si magazinul Apple =)) Ata e hilar, in curand o sa copiese si sigla, sa faca un windows muscat :)) Microsoft Store…=)) mai bine suna Apple Store :D

 6. pt bani, americanii fac orice… doar America e tara capitalismului si cum nu au cu ce sa aduca lumea in magazine, ii pun pe angajati pe post de bufoni… cre ca pt bani ar vinde-o si pe mama lor… oricum is curios daca ar lucra 1 roman in magazinu lor. apropo din cate am vazut pe net asta tinde spre a fii o forma specifica magazinelor microsoft care se deschid, asa ca …emisiunea dansez pt tine are ecou in state :))

 7. Deci the point is?… Adică nah … Dacă niÅŸte oameni bat din palme la unison ca de dansat nu se pune pb înseamnă ca clienÅ£ii or sa cumpere mai multe … Chestii?
  Hmm… Cum se face ca Apple stores nu au nevoie de scenete coregrafii si momente artistice ca sa vândă ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*