cnn si bloggerii

imi place eleganta cu care cnn ofera informatii de pe bloguri, fara sa se simta mai prejos decit alte “media outlet”.

ma uitam acum la “situation room” pe cnn intl. se discuta despre obama. (ca de obicei) si prezentatoru a adus in discutie parerile diferitelor ziare despre candidatu la pesedentie apoi a trecut frumos la bloguri. au dat un screenshot cu headeru blogului citat si pagina de unde era citatul…

bloggrul in cauza nu a parut sa fie mai prejos decit un jurnalist care scrie pt un ziar sau teveu. iar cnn pare sa fie constient de puterea, sau influenta blogurilor….

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Pacat ca acest lucru nu se intampla in Romania. Mi se pare ca la TV se vorbeste mai mult despre bloggeri decat despre informatia de pe blog.

  2. asta pentru ca nimeni nu prea are rabdare azi…
    si in majoritate se vb prea mult…in loc de …la obiect ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*