twinkle – twitter pentru iPhone

am redescoperit twitter-ul pt iPhone in forma twinkle. aplicatia are design placut si nu face altceva decit sa fie un twitter la purtator.

sursa este http://polarbearfarm.com/repo . nu mai e nevoie sa iti zic cum o adaugi si cum sa gasesti aplicatia, nu?

daca as avea wifi sau macar edge mereu, o jucarie de genu asta poate sa devina addictive…

apropo, follow mw on twitter!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. e foarte misto aplicatia asta, azi am instalat-o si faza ca poti face poze si sa le pui instant cu link e foarte tare ;) ma gandesc cum o sa fac la concerte, partyuri si alte chestii ;) nice !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*