Trustul Media CityDigital, alături de firmele care au proiecte pe fonduri: “Asigurăm publicarea comunicatelor de presă pentru proiecte în 6 publicații locale, regionale și naționale”

Trustul Media CityDigital
Trustul Media CityDigital

Trustul Media CityDigital vine în ajutorul antreprenorilor care beneficiază de finanțare prin proiecte de accesare a fondurilor europene. Astfel, companiile care demarează proiecte prin POCU, POC, POIM, POAT, POR, POCA, dar și Măsura 3 “Granturi pentru investiții acordate IMM-urilor” au nevoie să publice anunțuri și comunicate de presă la demararea și închiderea proiectului.

Portofoliu larg de publicații, în 4 județe

Trustul Media CityDigital deține în portofoliu 6 publicații cu acoperire locală, regională sau națională, după cum urmează:

CTnews – www.ctnews.ro – publicație locală din județul Constanța care acoperă știri generaliste.
TLnews – www.tlnews.ro – publicație locală care acoperă știri generaliste din județul Tulcea.
ILnews – www.ilnews.ro – publicație locală care acoperă știri generaliste din județul Ialomița.
CLnews – www.clnews.ro – publicație locală care acoperă știri generaliste din județul Călărași
GoNEXT – www.gonext.ro – publicație națională care acoperă știri de turism, HORECA, evenimente, spectacole, antreprenoriat, transporturi din toată România.
boio.ro – www.boio.ro – publicație națională care acoperă știri de tehnologie, antreprenoriat, turism, HORECA, evenimente, spectacole, transporturi din toată România.

Conținut de calitate, documente transmise rapid

Vrei să publici Comunicatul de Presă al companiei tale pentru deschiderea sau închiderea proiectului? Ai publicații cu mult peste cei 3000 vizitatori unici pe luna anterioară publicării (cifra minimă cerută de lege) Portalurile de știri se încadrează toate la categoria: local / regional cu știri generaliste.

Anunțurile de presă rămân postate pe o perioadă nedeterminată, iar specialiștii de marketing de la CityDigital te pot ajuta imediat cu declarațiile necesare, contractul, factura și toate documentele necesare pentru o publicare rapidă și eficientă.

Tot ce trebuie să faci este să trimiți solicitarea ta pe adresa marketing@citydigital.ro și un specialist al Trustului Media CityDigital îți va răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Reprezinți o agenție de PR care are nevoie de servicii de acest fel pentru mai multe firme? Trustul Media CityDigital te poate ajuta cu un discount de volum.

Gratuit: Comunicatele tale de presă, în mass-media locală și regională

Trustul Media CityDigital este singurul din estul României cu acoperire largă (4 județe). Cititorii acestor publicații apreciază emisiunile, reportajele și știrile pe teme sociale, de eveniment, turism, afaceri, editorialele pertinente și informațiile despre politica și administrația locală.

Publicațiile din portofoliul CityDigital pot publica orice tip de comunicate de presă. Cele de interes public sunt preluate în mod gratuit.

Îți mai recomandăm și: Vrei Comunicatul tău pe boio.ro? E GRATIS dacă respecți câteva reguli de bun simț

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*