vodafone: intre hotie si prostie

site-ul vodafone romania e vraiste. asta e una. nu gasesti ce ai nevoie decit daca te plimbi pe acolo mult si bine.

am incercat acum sa platesc factura online si am constatat ca nu mai exista pagina de my account. sau cel putin au ascuns-o bine de tot. hotii au acum o alta jucarie: un nr scurt unde platesti cu cardul. si unde ti se ia COMISION!

ce siguranta am eu ca tranzactia aia prin sms este sigura? cine imi ofera o factura detaliata? (mai ales ca platesc pt 2 nr de tel), cine imi da o confirmare de plata? in nici un caz Vodafone romania…

ultima zi de facturare este astazi. daca eu intarzii din cauza lor, sunt avertizat si apoi penalizat. am nr asta de telefon de aproape 10 ani. ma bate gindul serios sa renunt la serviciile vodafone romania.

e chiar asa de greu sa iti pui pe site un link catre un formular secured prin care omu sa plateasca online totul? ca sa nu mai zic ca am incercat sa-i sun si serviciul lor de relatii cu clientii nu lucreaza la ora asta. e vina mea ca in america e inca dupa amiaza si ca la ora asta eu termin munca??

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. Am tot citit zilele astea despre operatori, dar din pacate doar Vodafone are semnal in unele zone mai salbatice prin care (sunt nevoit sa) ajung. Pe de alta parte, in Cluj-Napoca, in foarte multe zone din centru nu ai nicio sansa sa vorbesti la telefon daca esti in reteaua Orange. Drept urmare, votez cu Vodafone pentru moment :)

  PS. Si Cosmote par bunicei, dar nu stiu de ce, nu am incredere in ei – pentru moment.

  Spor!

 2. Si eu platesc cu cardul pe internet. Am avut aceeasi atitudine si eu… pina la urma am gasit o reprezentanta vodafone unde am putut achita (dar intarziasem deja).

 3. Fi linistit Adrian eu de peste 7 luni le-am sesizat faptul ca desi plateam pe net nu primeam nicaieri confirmari de plata asa cum se intimpla in cazul magazinelor online.

  Crezi ca m-a sunat cineva sa ma intrebe de sanatate ?

  Parca ti-am spus ca luna trecuta scria ca pe 5 aprilie se va putea plati online poate in 2009.

  Daca tu ai abonament de 10 ani eu am un abonament din mai 1997 cind in Constanta aveai semnal prin citeva locuri si in plus am platit sa imi fac contractul la Connex.

  In plus mai am inca 2 abonamente tot pe numele meu cu vechime de 9-10 ani.

  Mai nou sint si client Gold asa au scris in scrisorile pe care le-am primit.

  Sa nu iti mai spun ca am facut cerere pentru a mi se emite o singura factura chiar daca aveam pe toate conturile aceeasi zi de facturare.

  Am primit factura cumulata la 4 luni de la cerere, eu si uitasem dar noroc cu ei ca mi-au adus aminte.

  PS. Ce se mai aude cu zborurile ROM – SUA ?

 4. @radu: stiu. astept insa sa ia viza. apoi ma ocup si de asta.

  @lucian: pai atunci cind au servicii proaste macar sa plateasca articole la comanda prin ziare. ca altele… nu ii mai salveaza.

1 Trackback / Pingback

 1. Kill Me » Vodafone e pe butuci

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*