CityPodcast – Yes You Can – Marian Ivan și mobilitatea urbană

Marian Ivan, Asociația OptarAi în localitatea ta piste pentru bicicliști? Ai siguranța că dacă ieși pe două roți nu vei ajunge la spital sau nu vei întâlni pietoni pe pistele special create pentru tine?

Marian Ivan de la Asociația Optar este invitatul lui Cosmin Bârzan în acest episod din podcastul Yes You Can – primul podcast din România dedicat voluntariatului.

CityPodcast e prima rețea de podcasturi din România.

Ascultă și SHARE!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*