CityPodcast – ALL Inclusive – Teodor Patrichi și Terminalul de pasageri din portul Constanța

Teodor Patrichi, administrator Terminalul de Pasageri din Portul Constanța

Teodor Patrichi, administrator Terminalul de Pasageri din Portul ConstanțaAtunci când zona noastră geografică o duce bine și e stabilă… apar și navele de croazieră. Dacă Rusia mai scoate o navă militară prin Marea Neagră sau în Ucraina începe o revoluție… se duce turismul.

Terminalul de Pasageri din portul Constanța era, în urmă cu doar câțiva ani, un furnicar. 80-100 nave ajungeau aici pe an. Numărul lor a scăzut simțitor, iar în 2016 nu sunt anunțate decât 16 nave și nici alea nu știm sigur că vor ajunge.

Am discutat cu administratorul Terminalului de Pasageri, Teodor Patrichi, despre toate aceste probleme, dar și despre ce face un turist american sau vest-european care ajunge în Portul Constanța. O discuție interesantă în podcastul de turism (ALL Inclusive) din rețeaua CityPodcast.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*