CityPodcast – Yes You Can – Andrei Popescu si educatia nonformala


Andrei Popescu, invitat la ALL InclusiveStii deja ca “Yes You Can” este primul (poate singurul) podcast din Romania dedicat voluntariatului, iar Cosmin Barzan, gazda acestui show, are invitati interesanti in fiecare zi de joi.

Ultimul episod aparut nu face exceptie. Andrei Popescu este secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului. Asculta o discutie despre educatia nonformala in Romania si despre ce face detractor al ministerului fix la ”locul crimei”.

CityPodcast.ro este prima retea de podcasturi din Romania. Asculta si SHARE!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*