Ministerul Afacerilor Interne vrea sa fie viral, dar esueaza cu un site din 1995

Postarea virala a MAI

Mi-a placut idee folosita de contul de Facebook al Ministerului Afacerilor Interne. Oamenii au folosit ideea cu piesa lui Smiley “Pierdut buletin” si au promovat pagina care iti da pasii pentru obtinerea unui nou act de identitate.

Postarea e glumeata, surprinde bine ideea si a devenit virala: in primele doua ore a strans aproape 2000 like-uri, o gramada de share-uri si multe comentarii.

MAI se face insa de ras de aici inainte.

1. Link-ul pe care este indemnata lumea sa intre este http://depabd.mai.gov.ro/eliberare_CI_pierdere.html

2. A sunat anul 1995. Isi vrea site-ul Inapoi.

WTF. Site-ul Directiei respective din MAI arata de parca a fost facut de cineva acum 20 ani si apoi au uitat parola de acces. Are un mic scroll facut in flash care arata data si ora in partea de sus, dublat de un ceas analogic patrat pe sidebar – dreapta. Daca apesi pe ceas esti dus pe oraexacta.net, un site facut prin anii 90, probabil.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*