CityPodcast – Yes You Can – Campania “Oameni invizibili”

Dana Buda, invitata la Yes You Can
Dana Buda, invitata la Yes You Can

Ai ascultat pana acum podcastul Yes You Can? Este show-ul despre voluntariat din reteaua CityPodcast.ro – prima retea de podcasturi din Romania. Ei bine, in episodul de astazi, Cosmin Barzan, realizatorul show-ului, discuta cu Dana Buda despre campania umanitara “Oameni invizibili”.

Da un PLAY si nu uita sa-l share-uiesti pentru prietenii tai de pe Facebook sau Twitter.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*