WTF of the Day – Reclama Apple Music cu Taylor Swift

Nu știu cine a avut ideea asta, dar finalul e cel puțin șocant. Mai lipsea să o vedem cu nasul spart…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. a daaaa… si mie … femeia aia dupa blank space … mergea ciocanita de melteanul din ciocarlia de ..sus .. a reusit singura… probabil este versiunea spusa feministelor… m-am lovit pe scari … ma rog .. la alergat… doar ziceam ca e interesant ca nu are fir…. la casti… iar telefonul este pe banda de alergat.. inclusiv cand cade…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*