iPhone in Romania. ce va fi dupa?

uneori ma gandesc despre ce o sa scriu atunci cind iPhone vine in romania. o sa aiba toata lumea (sau cel putin cei care sunt dispusi sa dea suma pe care o va cere apple)… o sa devina subiectul neinteresant?

nu prea cred. intotdeauna vor fi utilizatori de iPhone cu probleme si intotdeauna vom avea oameni de la customer service incompetenti…

iar iPhone va supravietui si in varianta jailbreak-uita. cel putin astea sunt previziunile legate de iPhone 2.0 odata cu aparitia AppStore.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. Nu stiam unde sa intreb ..asa ca o sa intreb aici .. Stii cumva de ce la orange daca ai activata optiunea wap unlimited si intri pe edge iti taxeaza in plus ? stiu ca esti in America dar daca stii ceva ..pls sa ma ajuti si pe mine … poate trebuie alte setari la edge

  2. @a: si eu am patit la fel. iphone este ca un pc nu merge pe wap. incearca sa intri doar de pe wi-fi. si poti sa renunti la wap unlimited pt ca il platesti degeaba 3 euro.
    toate cele bune.

  3. stiti cumva de ce nu apare la mesaje numele celui care-l trimite?..
    p.s. apare numai nr celui care trimite

  4. @alex ..trebuie sa instalezi appSupport Patch din instaler .Ce credeti ..odata cu lansarea oficiala vor creste preturile la iphoneurile vandute pe piata neagra ?

  5. o intrebare: la orange dac activez optiunea wap unlimited pot sa] navighez nelimitat si pe internet nu numai pe paginile optimizate ptr mobil?

  6. M AM INFORMAT SI : la cartela trb sa platesti un euro pentr fiecare 0.9 mb consumati, iar la abonament sunt oferte de date etc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*