Breaking news – Android OS pe iPhone

WOW! la asta nu ma asteptam. sau cel putin nu asa de curind.

Planetbeing – unul dintre membrii DevTeam a reusit sa porteze sistemul de operare mobil Android pe iPhone.

Poate ca odata cu aparitia iPhone OS 4.0 vom putea sa folosim Android pe iPhone 2G ca sa primim mai mult. In alta ordine de idei… cine mai are nevoie de iPhone OS sa fie deblocat cind poti sa bootezi in Android si sa folosesti jucaria ta pina cind apare o solutie de jailbreak pentru 3.1.3

vei pune Android pe iPhone?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Linuxul e UNIX. UNIX e mac os X. mare scofala. :)deci UNIX-ul e taticul tuturor sistemelor de operare. nu stiati ca ms-dos foloseste parti din kernelul de UNIX? PING-ul sau IPCONFIG de unde vin comenzile astea? asa si sistemele OS sunt facute din altele mai vechi. deci platforma FREE BSD e sursa mama a tuturor sistemelor de operare (win,mac, sparc, linux, cp-m, etc)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*