Cine zice ca Pantera nu a facut Muzica?

Cine asculta un album ca “Vulgar Display of Power” sau “Cowboys from Hell” nu intelege mai nimic din versuri. Ma refer la non-fani sau neinitiati.

Demonstratii de genul celei de mai jos (Varianta pentru pian la “Cemetery Gates”) ne arata ca Pantera a stiut sa faca si muzica adevarata.

de la Vali

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Pantera este mama (si tatăl) muzicii power metal, iar “Vulgar Display of Power” este albumul nr.1 din genul de mai sus, restul sa stea la coada…interpretare extraordinara la pian.

  2. Ah… m-a cuprins nostalgia. Cred ca doar noi, care am crescut cu Pantera si Slayer putem aprecia cu adevarat acest cover. Nemaipomenita interpretarea!

  3. ROCK ON BABY! Asta da interpretare! Bai m-ati pus sa caut prin “debara partition” albumele Pantera! huh! am reascultat melodiile pana m-am culcat cu muianu in tastatura!

  4. Cel mai bine se aude pe chitara rece! mi-a cantat un amic de mi-am dat cu peretele de cap! pardon invers! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*